Telefoon: +31 (0)70 427 68 34
Mobiel: +31 (0)6 209 790 25
E-mail: info@maartenmens.nl
<span>Wie</span> is Maarten Mens?

Wie is Maarten Mens?

Geboren in Den Haag in 1955 en het grootste deel van mijn leven daar ook gewoond.
Bij wijze van jongensdroom getwijfeld of ik beroepsmuzikant zou worden. Niet gedaan. Geen spijt gehad. Maak nog steeds muziek.

Gewerkt bij de overheid, voor een groot deel met dieren en dierenartsen. Later overgestapt naar de visserijwereld, waar ik lange tijd woordvoerder ben geweest op het gebied van onder andere voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.
In die laatste hoedanigheid was ik mij al steeds meer gaan toeleggen op het presenteren van evenementen, het leiden van discussies en het optreden als dagvoorzitter in binnen- en buitenland. Daarbij heb ik onder meer samengewerkt met Schuttelaar en Partners, ProSea, het toenmalige ministerie van EL & I (nu EZ), Wageningen Universiteit, IMR Noorwegen, LEI en MSC International.

Vanaf 1 april 2012 werk ik onder mijn eigen naam als presentator, coach en adviseur.
Ik vind het geweldig om de ervaring die ik heb opgedaan in bredere zin toe te passen en mensen die op zoek zijn naar een zinvolle invulling van hun ideeën daarbij behulpzaam te zijn. Als presentatiecoach probeer ik het plezier dat ik zelf beleef bij het presenteren, over te brengen. Zodra je weet dat presenteren leuk is, verdwijnt je onzekerheid. Een mooie uitdaging, die ik met veel plezier uitvoer.

Onder Ervaring staan enkele voorbeelden van mijn werk als presentator en als coach.